24/7 päivystys 06 231 4930
Sähkömies

Asennukset ja kunnossapitotyöt vaivattoman nopeasti

Asennukset ja kunnossapitotyöt vaivattoman nopeasti

Palvelut

Aurinkosähköratkaisut

Aurinkosähköratkaisut

Ota sähköntuotanto omiin käsiisi ja sähköistä kotisi auringon avulla. Aurinkosähköllä voit valaista ja lämmittää kotisi tai ladata vaikka sähköauton – ilmaiseksi. Meiltä saat aurinkovoimalat avaimet käteen -periaatteella mitoituksineen ja asennuksineen. Tarjoamme myös aurinkopaneelien ja järjestelmien huollot.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautojen ja ladattavien hybridien yleistyessä myös niiden latauspisteille on entistä enemmän kysyntää. Tarjoamme sähköauton latauspisteen asennukset tarvekartoituksesta asennukseen ja käyttöönottoon – turvallisesti ja määräysten mukaisesti.

Valaisuratkaisut

Valaistusratkaisut

Oli kyseessä koti, julkinen tila tai liiketila, hyvä valaistus on tärkeää viihtyvyydelle ja hyvinvoinnille. Meiltä saat yleisvalaistuksen, epäsuoran tunnelmavalaistuksen ja sisustusvalaisimien kokonaisuudet keittiöstä kylpyhuoneeseen ja odotusaulasta maatalousrakennukseen – järkevästi suunniteltuna ja turvallisesti toteutettuna.

Asennustyöt

Asennustyöt

Sähkö-Mäntylä toteuttaa pienet ja suuret sähköasennukset kodeissa, toimistoissa ja taloyhtiöissä. Tarvitsit sitten valaisimen asennusta, lisäpistorasiaa tai kiukaan vaihtoa, ammattilaisemme tekevät kaikenlaiset sähkötyöt kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja ripeydellä.

Lämmitysratkaisut

Lämmitysratkaisut

Suora sähkölämmitys on hyvä valinta uusiin, hyvin lämpöeristettyihin pientaloihin, joissa energiankulutus on pientä. Tarjoamme sähköpatteri-, lattia- ja kattolämmitysratkaisut sekä näiden yhdistelmät suunnittelusta asennukseen – asunnoista ja liiketiloista kokonaisiin kiinteistöihin.

Sähkökeskukset

Sähkökeskukset

Sähkökeskus on koko rakennuksen sähköistyksen perusta. Meiltä saat tarpeeseesi sopivat sähkökeskukset asennettuna työmaalle, maatilalle, kotiin ja mökille. Vaihdamme myös tiensä päähän tulleet sähkökeskukset uusiin, nykymääräysten mukaisiin.

Sähkölaitteiden huolo- ja kunnossapitotyöt

Sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt

Säännöllinen huolto ja kunnossapito varmistavat, että sähkölaitteiston käyttöturvallisuus ja toimintavarmuus säilyvät. Me huolehdimme, että sähkölaitteesi pysyvät kunnossa niiden koko elinkaaren ajan ja tiloissa on turvallista oleilla.

Oma sähkömies -palvelu

Kaipaako lamppu vaihtoa, valaisin asentamista tai pitääkö sulake vaihtaa?  Joskus työ on paras jättää ammattilaisen käsiin. Silloin oma sähkömies auttaa! Teemme puolestasi pienet ja suuremmatkin sähkötyöt.

Tilaa oma sähkömies ›

24/7 päivystys

06 231 4930

Sähkövika vaatii aina pikaista ammattiapua, jotta vältetään vaaratilanteet. Kun valot tai sähköt katkeavat, lämmitys ei toimi tai tuotanto katkeaa laitteen sähkövian vuoksi, apu on vain puhelinsoiton päässä. Päivystävä sähkömiehemme saapuu paikalle nopeasti ja korjaa vian.  

24/7 päivystys